22.11. klo 19.00

LUENTO: KARI PIIPPO. VISUAALINEN AJATTELU

Kari Piippo on graafinen suunnittelija, jolla on vaikuttava ansioluettelo: 1970-luvulla Piippo tyoskenteli julisteiden kuvittajana ja suunnittelijana, 1980-luvulla han otti aktiivisesti osaa nayttelyihin kaikkialla maailmassa ja kuului graafisen suunnittelun kansainvalisten kilpailujen tuomaristoon, vuonna 1987 han perusti oman suunnittelutoimiston ja vuosina 1989-1998 han opetti graafista suunnittelua HelsinginTaideteollisessa korkeakoulussa. Lisaksi vuosina 1994-1998 han toimi Helsingin kansainvalisen julistebiennalen johtajana. Han on kansainvalisen graafisten suunnittelijoiden jarjeston jasen. Luennolla Piippo kertoo toistaan seka omista nakemyksistaan nykydesigniin liittyen. Lisaksi han puhuu graafisen suunnittelun visuaalisesta ja luovasta ajattelusta.www.piippo.com

Tilaisuuden vetaja: Mitja Harsak, Projector-lehden paatoimittaja.

Lisatietoja:puh. 606 65 65.

Osoite:Suomen Pietarin instituutti, Bolsaja Konjusennaja 8, 3. kerros.

Katso myos: Vuoden Huiput –nayttely 3.-30.11. Suomi-talossa, os. B. Konjushennaja 8 (sisaankaynti pihan puolelta). Luentopaivana 22.11. nayttely on poikkeuksellisesti auki klo 18-19!