Suomalais-venalaisia dialogeja, avajaisluento Suomi-talossa
 
Suomen Pietarin instituutin syyskauden ja Suomi-talon tieteellisten esitelmien sarjan avaa 22.9. klo 18.00 Aleksanteri-instituutin johtajan, professori Markku Kivisen juhlaluento Class Interests and Welfare Regime in contemporary Russia and China.
 
Professori Kivinen on Helsingin yliopiston alaisen Venajan ja itaisen Euroopan tutkimuskeskuksen Aleksanteri-instituutin johtaja ja han on julkaissut yli 300 tieteellista julkaisua, joiden joukossa mm. Progress i haos (Edistys ja kaaos).
 
Markku Kivinen osallistuu saannollisesti suomalais-venalaisiin hankkeisiin, erityisesti sosiologian ja politiikan saralla.
 
Luento on suomeksi ja se tulkataan venajaksi.
 
Lisatietoa:  puh. 606-65-65
Osoite: Suomi-talo, Bolshaja Konjushennaja 8, 3.krs.