a_e7de78721.jpg

ДНИ ФИНЛЯНДИИ В ВЫБОРГЕ
16-19 сентября 2010 года

Прекрасная возможность встретиться друзьям клуба — любителям финского языка на ДНЯХ Финляндии в Выборге!

Вас ждут лекции по истории и археологии, семинары для профессионалов, встречи с финскими писателями и художниками, выставки фотографий и комиксов, детcкий поезд из Лаппеенранты, музыкальная программа, конкурсы, викторины, угощения, и даже самый настоящий РОК-КОНЦЕРТ ДЛЯ ДЕТЕЙ в рок-клубе «Кочегарка»!

Организаторы: Генеральное консульство Финляндии в Санкт-Петербурге при поддержке администраци

Муниципальных образований “Город Выборг” и “Выборгский район” Ленинградской области, а также финских городов Лаппеенранты и Иматры

Программы на эти ДНИ см. ниже.

Suomen paakonsulaatti jarjestaa yhteistyossa Viipurin kaupungin ja kunnallisyhtyman, Finpron,  EuroRussia ohjelman seka suomalaisten naapuruuskaupunkien kanssa Suomi-paivat Viipurissa 16.9. – 19.9.2010.

Suomi-paivien ohjelma on Business Forumia lukuun ottamatta tarkoitettu avoimesti kaikille. Tarjolla on yleisoluentoja suomalaisesta kulttuurista ja Viipurin historiasta seka mm. kirkkokonsertti Pietari-Paavalin kirkossa.

Erityisesti lapset ja nuoret on huomioitu Suomi-paivien ohjelmassa. Heille on luvassa kirjallisuus- ja musiikkitapahtumia seka palloiluotteluita.

Suomalaiset naapurikaupungit esittaytyvat viipurilaiselle monipuolisella ohjelmallaan, mm. arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelemia rakennuksia paasee ihastelemaan Lappeenrannasta tuodun kaupunkijunan kyydilla lauantaina.

Tarkemmin koko Suomi-paivien ohjelmaan voi tutustua mukaan liitetysta ohjelmasta. Lisatietoa myos www.finland.org.ru
Tervetuloa tutustumaan Suomeen!